Verzending en verzendkosten

Al onze bestellingen worden verzonden via PostNL

Bestellingen kunnen worden verzonden naar adressen in Nederland en België.

De standaard verzendkosten voor een bestelling die binnen Nederland wordt verzonden zijn € 6,95. Voor een pakketverzending naar België wordt € 9,99 berekend

Sommige producten kunnen in een envelop worden verstuurd. Voor deze producten wordt voor een verzending binnen Nederland € 2,95 verzendkosten berekend. Voor een envelopverzending naar België geldt een tarief van € 8,50.

Verder zijn er ook nog producten die als brievenbuspakketje verstuurd worden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland zijn € 4,95. Voor een zending naar Belgie is een brievenbuspakketje niet mogelijk en zal het product als nogmaal pakketje worden verzonden (€ 9,99).

Veel van onze producten worden op bestelling en op maat gemaakt. Hierdoor kan de verzending van bestellingen soms enkele dagen duren. In de meeste gevallen lukt het ons echter om de bestelling binnen 1 tot 2 dagen te versturen. Mocht u een bestelling willen plaatsen die voor een bepaalde datum geleverd moet zijn, neem dan even contact met ons op. We bekijken dan wat er mogelijk is om de bestelling op tijd te leveren.